liten update typ, fy fan vad jag hatar att komma på titlar...


Oh, sitter här och chillar lite i soffan. Lyssnar på Glee-soundtrack och känner mig ganska välmående. Ska strax rymma in i köket och äta upp min hallonsorbét. Jag har blivit värsta sorbét-o-holic. Åt upp min mangosobét igår kväll. Ehehe, intresseklubben antecknar. 

Jag älskar mina fina Gleeks på Tumblr. Crystal mest, fasiken vilken fin människa. Tänk att något bra kan komma från Omegle!

Och typ, idag måste jag skriva såhär faktiskt;
ELIN DU ÄR UNDERBAR OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅDETSÅ :D :D :D <3 <3 <3
You know it girl, you're amazing! Älskar att knasa mig med dig. Tihi. Fina människa.


Och ja, idag var det fredag. Och såklart läckte en ny Glee låt ut inför tisdagens avsnitt. Låten var ingen annan än FRIDAY, av Rebecca Black Jag har skrattat ända sedan jag fick reda på att de skulle göra den, men tro det eller ej, jag gillar covern. Haha, det har nog mer med att göra att det är fett charmigt och att jag älskar Chord, Mark och Kevin för låten är ju fortfarande skräp. Men pojkarna sjunger fint och haha, jag gillar det för att det är roligt också. Men jag erkänner att jag lyssnat på repeat. Jag erkänner. Men så är det ju fredag också. Hehe.

Malin kom just hemspringande och sa att hon ska gå på idolaudition. Shit pomfritt. Hoppas hon går vidare. Min lilla sångfågel. <3

Okej det är farligt att lyssna på Glee soundtrack, det känns som om ens hjärta ska explodera vilken sekund som helst. Fina fina människor.

Okej, nu blir det till att skriva lite Klaine och äta sorbét. Imorgon ska jag försöka plugga så mycket jag bara kan! :D

Natti <3


Kommentarer
Postat av: Elin

HADJGSJABDBFAJBACALIPPO

DU ÄR INTE SÅ DUM DU HELLER, FINING <3

2011-05-07 @ 17:34:31
URL: http://scumbagwithavision.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0