Lite om allt typ.


En vecka sen jag uppdaterade typ. 

Ska inte nämna så mycket Glee, för jag vet att folk håller på att bli tokiga på mig och på sätt och vis förstår jag er. Haha. När ni har känt mig ännu längre så kommer ni inse att detta är en stor del av min personlighet. Jag blir besatt av saker. Totalbesatt. Jag ska göra en lista på alla mina previous obsessions sen tror jag. Vet inte hur mycket folk fick stå ut med i högstadiet alltså. Hahaha.

Men Glee igår var underbart. Tror det är ett av mina avsoluta favoritavsnitt hitills. Allt var bara vackert och fint. Chris Colfer är verkligen min gud. Så.


IGÅR VAR DET PREMIÄR AV VÅRAN PJÄS. HIHIHI. SOM VI HAR KÄMPAT OCH FAN VAD VI LYCKADES!
Det gick verkligen skitbra och det var så jävla kul. Älskar gänget så mycket. Ni är underbara och jag vet inte vad jag skulle göra utan er. <3

Idag stannade jag hemma från skolan. Visst, jag är trött efter att ha varit uppe halva natten men det är inte därför. Jag har så jävla ont i magen. Eller, det börjar gå över så smått, men det gör fortfarande ont. Det började igår innan pjäsen precis, och sen har det hållt i sig till nu. Tänkte att det är väl bäst att stanna här och ta det lugnt så jag inte dör under föreställningen ikväll!

Fast jag måste åka iväg till Täby alldeles strax. Kom ju på att jag har min plånbok i skåpet och där kan den ju inte vara. Usch jag orkar inte. Blääää.

Imorgon kommer fina människor och tittar på pjäsen också. Ni är fina ni. Puss på er <3

Until we meet again! :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Hihihi, det ska bli fint att få se dig IN ACTION! :D :*

2011-04-27 @ 16:08:49
URL: http://scumbagwithavision.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0