jag kan inte. det går liksom inte.


Jag har världens största doktorsfobi. Seriöst. Jag tänker inte gå. Jag gick upp fett tidigt och allt. Men nej. Utan mamma tänker jag inte gå dit. Tyvärr.

Förut brukade pappa alltid gå med mig till doktorn. Det spelade ingen roll om han själv var dålig eller nått, han gick alltid med mig. För jag vill inte gå dit. Doktorerna är anledningen till att min pappa är död. Lidingödoktorn är en hög inkompetenta idioter. Otrevliga också. Jag vill inte gå dit.

Så nu tänker jag sitta här. Jag ska inte till skolan heller. 1) om jag har en infektion så måste jag ta det lugnt, 2) mitt ansikte gör verkligen ont, 3) jag ser förjävlig ut. 

Jag vet att jag borde gå till doktorn. Men asså. Ni anar inte hur det känns i min mage bara av att tänka på att gå dit själv. Mina ben får typ kramp i protest. Tanken på att sitta där i väntsalen ensam, asså jag får typ svarta prickar för ögonen. Jag. kan. inte.

Har varit hos doktorn själv en gång i mitt liv förut. En gång. Och det var för att ta ett blodprov. Och jag hatade varje sekund. Då fick jag tvinga mig själv. Men nu orkar jag inte det. Aldrig i livet.

Jag saknar min pappa. Så jävla mycket just nu. Fy fan. Fan. Jävla doktorer och allt annat piss.

Om jag blir värre får jag väl åka in. Men som det ser ut nu så är det nog okej. Jag mår inte sämre eller bättre än igår.

Juste, om ni undar. Anledningen till detta är att mördarfinnen typ blivit infekterad och hela högra ansiktet är svullet. Ser ut som om jag fått en smocka eller nått. Hehe. Kul med finnar...



Kommentarer
Postat av: Rosie

PRECIS! PÅ DEN BARA! VISA FINNEN VEM SOM FUCKING BESTÄMMER ÖVER LANDET ANSIKTE!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRGGGGHHHHHHHHHH!



ja. heh. hej.

2011-04-10 @ 01:56:44
URL: http://xnoah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0